Geef je talenten de ruimte…
… En laat ze stralen!

“Mijn werkdag ziet er altijd hetzelfde uit – Ik heb onvoldoende uitdaging in mijn werk – Ik sta voor mijn gevoel stil, ik leer niets meer bij – Al die deadlines, ik krijg ze niet meer gemanaged – Ik loop op mijn tenen en mijn baas weet dat ik kennis en vaardigheden mis – Ik heb het gevoel dat ik niet aan de verwachtingen voldoe – Mijn werk kost me teveel energie – Ik weet even niet hoe ik verder moet en wat ik eigenlijk wil – Iedereen gaat maar over mijn grenzen heen…”

 

Is dit is jouw “Life Changing Moment”?

Herken je jezelf in één van de bovenstaande uitspraken? Je hebt het gevoel dat er nu echt iets moet gaan veranderen maar je weet niet goed wat? Dan is dit misschien jouw ‘Life Changing Moment‘! Laat je talenten weer stralen en blijf niet aanmodderen. Overweeg professionele ondersteuning van een LoopbaanCoach. Veel organisaties maken hier gebruik van. Vraag naar de mogelijkheden bij je werkgever.

LoopbaanCoaching helpt jou om inzicht te krijgen in wat goed gaat in je werk en hoe je dat verder kunt verbeteren. Je krijgt ook inzichten wat je kan verbeteren om zaken anders aan te pakken. Inzicht krijgen is de eerste stap naar zelfontplooiing en groei. Motivatie en energie om je verder ontwikkelen en het hebben van een helder leerdoel zijn hierbij belangrijk. Wat is jouw ambitie? Waar krijg je energie van en waar lek je energie? Welke uitdagingen heb je nodig en waar koers je op af? LoopbaanCoaching helpt je deze zaken meer scherp te krijgen. Je ervaart dat jij met jouw vaardigheden en talenten succesvol kunt zijn in je baan maar ook keuzes kan maken die leiden naar een carrière die specifiek bij jou past!

Het kan ook zijn dat je voelt uitgegroeid te zijn of dat de huidige context toch niet de ideale werkomgeving voor jou is. Als dit de vraagstelling is of wordt, kijken we niet alleen naar jou als uniek persoon met drijfveren en talenten. We kijken dan ook nadrukkelijk in welk type functies/beroepen, werkomgevingen en organisaties jij het beste tot je recht komt. Middels specifieke testen en interviews wordt jou steeds duidelijker welk beroepen en werkomgevingen bij jou passen.

Een LoopbaanCoach helpt je jouw doelen te realiseren binnen de doelstellingen van het bedrijf waar je werkt. LoopbaanCoaching vermindert negatieve stress. Je krijgt inzichten en leert vaardigheden bij het effectief omgaan met moeilijke werksituaties. Met gerichte feedback maakt jouw Coach je bewust van je valkuilen en gedrag wat niet effectief is. Door LoopbaanCoaching krijg je nieuwe inzichten en ontwikkel je op een persoonlijke, maar intensieve manier, nieuwe vaardigheden (skills). Omdat je een intensieve samenwerking met elkaar aangaat, is het belangrijk dat je een klik voelt met je LoopbaanCoach die jouw spiegel is en je actief ondersteund. Vewacht niet dat je LoopbaanCoach actief de leiding overneemt. De enige die weet wat goed is voor jou…. ben je uiteindelijk zelf. Jouw LoopbaanCoach zorgt dat je daar achter komt!

De LoopbaanCoach inventariseert samen met jou waar je op dit moment staat in jouw loopbaan. Ook aan je werkgever vragen wij input. Verwachtingen op elkaar afstemmen voorkomt later onduidelijkheid. Meten is weten. Aan de hand van effectieve testen brengen we jouw persoonlijke energy-drivers, competenties en te ontwikkelen talenten in kaart. Belangrijk hierin is de vraag waar jij energie van krijgt? Waar wordt jij happy van? We stippelen samen een koers uit en stellen vast wat je nodig hebt voor verdere groei. Welke talenten heb jij en hoe kun je die verder ontwikkelen? Tijdens het traject geven we je gerichte coaching. We leren je om jezelf te ontwikkelen in de werkcontext waarin je zit. Nieuwe vaardigheden om effectief om te gaan met dingen die jou in het verleden energie hebben gekost.

Omdat we een intensieve samenwerking met elkaar aangaan, is het belangrijk dat je een klik voelt met de LoopbaanCoach. Een goede LoopbaanCoach vertelt je niet wat of hoe je iets moet doen. Hij of zij ondersteunt maar neemt geen beslissingen voor jou. Dat kun je uiteindelijk zelf als je weet wat je eigenlijk wil. De enige die weet wat goed is voor jou… ben je namelijk zelf!

Kies voor een loopbaancoachingstraject bij Talentmove:

Intensieve en persoonlijke begeleiding

Altijd maatwerk!

Ontdek en ontwikkel vaardigheden en talenten

Leer de juiste job en werkomgeving vinden