Ontdek jezelf met TalentMove …
… Jouw unieke reis naar succes!

Bij TalentMove begrijpen we dat zelfontdekking de sleutel is tot persoonlijk en professioneel succes. Onze benadering van zelfontwikkeling omvat drie krachtige hulpmiddelen: Profile Dynamics – Kleurentest, TalentLens, en de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Dit zijn geen gewone tests; ze zijn het kompas op jouw reis naar het begrijpen van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

Wat wil ik?

Met Profile Dynamics (kleurentest) beginnen we de reis door je te helpen begrijpen wat je diep van binnen motiveert. Je ontdekt jouw unieke kleurenprofiel en wat deze kleuren onthullen over je waarden, behoeften en drijfveren. Deze inzichten helpen je bij het formuleren van je doelen en ambities en stellen je in staat om bewuste keuzes te maken op basis van jouw innerlijke motivaties.

Wie ben ik?

Bij TalentMove hebben we een scala aan geavanceerde persoonlijkheidstests tot je beschikking om je te helpen begrijpen wie je bent op een dieper niveau. Met TalentLens Golden Personality en de Watson Glaser III Kritisch Denken test krijg je een helder beeld van je persoonlijkheid, sterke punten en denkvermogen. De Rust Advanced Numerical Reasoning Appraisal (RANRA) meet numeriek redeneervermogen waarmee we kunnen zien of je onder druk numerieke informatie begrijpt en toe kunt passen. Dit is jouw kans om te ontdekken wat je onderscheidt, wat je uniek maakt en waar je groeipotentieel ligt.

Wat kan ik?

Om te begrijpen wat je kunt, werken we met de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Deze uitgebreide analyse brengt jouw competenties en talenten in kaart. Het onthult niet alleen waar je goed in bent, maar ook wat je energie geeft. Het is een krachtig hulpmiddel om je te helpen bij het vinden van jouw ideale loopbaanpad en professioneel succes.

Wat maakt de samenwerking met TalentMove uniek?

TalentMove is geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) waarmee we de hoogste normen voor professionaliteit en ethiek garanderen. Wat ons uniek maakt is onze toewijding aan het helpen van individuen bij het begrijpen van zichzelf op een dieper niveau en het realiseren van hun volledige potentieel.

Onze benadering is niet gebaseerd op oppervlakkige resultaten maar op diepgaande analyses en persoonlijke begeleiding. We geloven dat zelfkennis de sleutel is tot succes en dat iedereen unieke talenten en drijfveren heeft die ontdekt moeten worden. TalentMove is hier om je te begeleiden op jouw reis naar zelfontdekking en groei. TalentMove helpt je bij het bereiken van je doelen en ambities.

Begin jouw reis naar succes vandaag met TalentMove. Ontdek jezelf, onthul je potentieel en bereik wat je echt wilt. Wij zijn hier om je te ondersteunen op elke stap van jouw reis.