Reintegratiebegeleiding TalentMove

Naadloze reïntegratie, optimaal succes!

Bij TalentMove begrijpen we dat de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers cruciaal zijn voor het succes van uw organisatie. Wanneer een werknemer om welke reden dan ook niet in staat is om te werken, staan wij klaar om u te ondersteunen in het proces van reïntegratie. Onze deskundige adviseurs en op maat gemaakte programma’s zorgen ervoor dat uw werknemers soepel terugkeren naar de werkvloer, in overeenstemming met alle wettelijke verplichtingen.

De voordelen van reïntegratiebegeleiding:

Verhoogde productiviteit na terugkeer

Kostenbesparing door het verminderen van verzuimkosten

Vermindering van juridische risico’s

Op maat gemaakte ondersteuning voor individuele Behoeften

Positieve impact op organisatorische cultuur en teamdynamiek

Reïntegratiebegeleiding: onze aanpak

Bij TalentMove geloven we in het creëren van kansen voor uw werknemers en het beheersen van risico’s voor uw organisatie. Onze aanpak omvat:

TalentMove werkt nauw samen met zowel de werkgever als de werknemer om de specifieke uitdagingen en doelen te begrijpen. We luisteren naar uw wensen en zorgen en ontwikkelen dan een strategie die is afgestemd op de behoeften van uw organisatie.

Het reïntegratieproces kan uitermate complex zijn, met tal van wettelijke verplichtingen. TalentMove is op de hoogte van de relevante wetgeving en zorgt ervoor dat uw organisatie te allen tijde voldoet aan de regelgeving.

Wij bieden diverse reïntegratieprogramma’s, waaronder ook het tweede spoortraject en passend werk, om ervoor te zorgen dat uw werknemers de juiste ondersteuning krijgen op basis van hun behoeften en capaciteiten.

Het doel van TalentMove is niet alleen om werknemers terug te brengen naar het werk, maar ook om ervoor te zorgen dat ze blijven floreren en groeien. Wij blijven betrokken bij het proces zelfs nadat de werknemer weer aan het werk is. Hiermee zorgen we voor een kwalitatieve, duurzame en succesvolle reïntegratie.

Kies voor reïntegratiebegeleiding van TalentMove:

Behoud van getalenteerd personeel

Ojectieve beoordeling en wettelijke compliance

Verhoogde productiviteit van uw medewerkers

Kostenbesparing door langdurige afwezigheid te verminderen