Golden Personality Profiler

Herken je persoonlijke drijfveren…
…in een gedegen werk-persoonlijkheid-analyse

De Golden Profiler of Personality (GPP) is een psychologisch testinstrument dat zich richt op het vastleggen van persoonlijkheidsprofielen. Gebaseerd op de theorieën van C.G. Jung, meet de GPP individuele voorkeuren in waarneming en oordeel. Dit zelfbeoordelingsinstrument heeft zijn waarde bewezen in coaching, groepswerk en diverse professionele contexten.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Universele Theorie: De GPP combineert verschillende populaire persoonlijkheidstheorieën, waaronder de vijf factorenpersoonlijkheidstrekkentemperamentaanpassing/stress en de psychologische type theorie van Jung. Dit complete model is gemakkelijk te begrijpen en biedt diepgaand inzicht.
  2. Praktisch en Toepasbaar: Het invullen van de online vragenlijst duurt slechts 25 tot 30 minuten. De GPP geeft een helder en ontwikkelingsgericht rapport van maar liefst 16 pagina’s.
  3. Globale Schalen: Het rapport omvat 10 wereldwijde schalen, zoals Extraversie & Introversie, Denken & Voelen, en Organiseren & Aanpassen. Daarnaast meet het 36 facetten die verband houden met deze globale schalen.
  4. Veelzijdig Gebruik: De GPP is geschikt voor individuen, teams en organisaties. Het helpt bij leiderschapsontwikkeling, teambuilding, stressmanagement, loopbaanplanning en conflictresolutie.
  5. Bewuste Persoonlijkheidsontwikkeling: De GPP bevordert bewuste zelfreflectie en helpt typische gedragspatronen te herkennen. Het draagt bij aan een beter begrip van persoonlijke ontwikkeling en hoe deze te sturen.

Toegevoegde waarde van de GPP voor jou?

  • Inzicht: Ontdek uw persoonlijkheidstypen en voorkeuren.
  • Effectieve Samenwerking: Leer hoe diverse teamleden beter kunnen samenwerken.
  • Stressbeheersing: Begrijp hoe stress en persoonlijkheid interageren.
  • Zelfontwikkeling: Gebruik de GPP om bewust aan uw persoonlijke groei te werken.

Voorbeeldrapport

Download voorbeeld rapport

Kies voor Golden Personality Profiler (GPP) bij Talentmove:

Krijg inzicht in je sterktes, zwaktes en blinde vlekken

Krijg inzicht in wat energie geeft of juist kost

Ontdek welk type organisatie en werkzaamheden bij jou passen