Bewegen van talent is onze passie!

TalentMove is een psychologisch adviesbureau/psychologenpraktijk, opgericht in 2009. Wij zijn gedreven psychologen en gepassioneerd om bewezen effectieve psychologische instrumenten en behandelmethodieken in te zetten voor trajecten waar je echt iets aan hebt! Wij begeleiden op een breed vlak. Wij helpen je talenten ontdekken. We helpen jouw competenties in te zetten in passende functies en bedrijfsculturen. We helpen je je eigen hulpbronnen aanboren als het even tegenzit.

Elk mens is uniek en verdiend maatwerk!

Jij bent als mens uniek en verdient maatwerk als het gaat om jouw talenten en psychisch welbevinden. Géén standaard batterij testen en je ergens een nummer voelen. Wij kijken naar jouw unieke persoonlijkheid en talenten en zien het als een uitdaging om je in beweging te krijgen zodat je verder komt in het leven. Want leven is bewegen! Wie niet beweegt en geen keuzes maakt laat anderen over zijn of haar leven en talenten beslissen. Jezelf aanpassen en je door anderen laten leiden geeft uiteindelijk een verstoring van jouw psychische en lichamelijke evenwicht. Op den duur wordt alles star. Gevolg is dat je lichamelijk en/of psychisch vastloopt. ‘Je lichaam liegt nooit‘ – dat zei Ted Troost (haptonoom) ooit. Dit is een uitspraak die wij onderschrijven. Over je eigen talenten mag je zelf beschikken. Je vrij voelen om jouw ding te kunnen doen! In die relatie, werkomgeving en cultuur waar jij tot je recht komt. Iets nuttigs toevoegen, uitgedaagd en gewaardeerd worden. Daar gaat het om in je leven en werk!

Soms voelen je keuzes en beweging in werk en loopbaan als onzekerheid en een sprong in het diepe. Wij helpen je goed landen door je op een intensieve en positieve wijze te begeleiden zodat je kan groeien en psychische vrijheid ervaart. Resultaat: méér energie, zingevend werk & fun! Let’s move your talent!

Gerard Dikschei

Gerard Dikschei

Bedrijfspsycholoog

Gerard Dikschei (MSc) is Registerpsycholoog NIP, heeft een bachelor in Human Resources (Avans Hogeschool) en een master in Psychologie (Universiteit Tilburg). Gerard heeft ruim 20 ervaring opgedaan in diverse HRM functies binnen (internationale) bedrijven en uiteenlopende branches.  Naast het uitvoeren van ontwikkeling- en selectieassessments en het trainen van teams (teamcoaching middels de PD methodiek) begeleidt hij cliënten met klachten van overspanning, burn-out, depressie, mid-life, etc. Daarnaast werkt Gerard als relatietherapeut. Aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)

g.dikschei@talentmove.nl

Mark Alves Neuropsycholoog Psychologen breda

Mark Alves

Assessmentpsycholoog

Mark Alves (MSc) is Neuropsycholoog. Na zijn masters Neuropsychologie te hebben afgerond (Universiteit Maastricht) heeft hij bij Instituut Kempenhaeghe en Zkh Maastricht gedragstherapeutische behandelingen en psychologisch onderzoek uitgevoerd. Binnen TalentMove richt Mark zich op Assessments en Psychologisch Onderzoek (Intelligentie, IQ, Cognitief functioneren, AD(H)D). Daarnaast begeleidt hij cliënten in de eerste lijn met uiteenlopende psychische klachten. Daarnaast werkt hij als relatietherapeut. Aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)

info@talentmove.nl

Wendy Oostvogels

Wendy Oostvogels

Assessmentpsycholoog

Wendy Oostvogels (MSc) werkt voor TalentMove als Assessmentpsycholoog & LoopbaanCoach. Na haar bachelor Toerisme & Management te Breda (NHTV) heeft zij haar masters behaald in de Sociale Psychologie aan de Universiteit Tilburg. Naast TalentMove is Wendy werkzaam in het veld van Human Resources. Binnen TalentMove richt Wendy zich op Assessments, Loopbaan(Coaching), Beroepen en Studiekeuze Advies, en begeleidt zij cliënten die vastlopen in hun werk of persoonlijke leven. Aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)

info@talentmove.nl

De volgende TalentMovers zijn aan ons verbonden:

Pascal Rijnart

Pascal Rijnart

Registerpsycholoog NIP
A&O & GZ-Psycholoog
Profielfoto

Ferry Falkenburg

Rollenspel acteur
Assessment trainer