Ontdek jouw toekomst met TalentMove…
… Waar succes begint!

Welkom bij TalentMove, waar we begrijpen dat de juiste studiekeuze één van jouw belangrijkste beslissingen is die je in je leven neemt. Het vormt de basis voor je toekomstige carrière en levensgeluk. Ons Studiekeuze Onderzoek is ontworpen om je te begeleiden bij het maken van een weloverwogen en zelfverzekerde keuze voor je studiepad. We bieden een grondige en persoonlijke aanpak aan.

De voordelen van een Studiekeuze Onderzoek:

Inzicht in jezelf en jouw interesses

Vermindering van studiestress

Carrièregerichte beslissingen

Voorkomt vertraging in het studieproces

We geloven dat de motivatie die uit jou zelf komt een cruciale rol speelt in je opleidingssucces en persoonlijke voldoening. Onze motivatieanalyse helpt je te begrijpen wat jou drijft, wat je passies zijn en hoe deze overeenkomen met verschillende studie- en beroepsopties.

Een doordachte studiekeuze moet gebaseerd zijn op een goed begrip van de bijbehorende beroepsmogelijkheden. We bieden gedetailleerde analyses van de beroepen die beschikbaar zijn op HBO/WO-niveau, zodat jij een helder beeld krijgt van de carrièrekansen die elke studierichting biedt.

Iedereen heeft unieke talenten en vaardigheden. Ons Studiekeuze Onderzoek identificeert deze sterke punten en competenties, waardoor jij je bewust wordt van jouw potentieel. Dit stelt je in staat om een studierichting te kiezen die aansluit bij jouw natuurlijke talenten.

Onze inzet voor kwaliteit en betrouwbaarheid is uniek. Elk Studiekeuze Onderzoek wordt gevalideerd en persoonlijk besproken met een gecertificeerde Psycholoog NIP. Dit zorgt voor een diepgaand begrip van de resultaten en biedt jou de mogelijkheid om vragen te stellen en advies te krijgen van een expert op het gebied van studie- en loopbaanontwikkeling.

Investeer in de toekomst van uw kind!

We begrijpen dat de kosten van studiekeuzeonderzoek een overweging zijn. Ons tarief van € 649 (inclusief 21% BTW) vertegenwoordigt een waardevolle investering in de toekomst van uw kind. Het biedt een solide basis voor een succesvolle en bevredigende studie- en loopbaanreis.

Bij TalentMove zijn we toegewijd aan het begeleiden van jongeren bij het maken van de juiste studiekeuze. We willen dat ze met vertrouwen en enthousiasme hun academische reis beginnen. Neem vandaag nog contact met ons op om een Studiekeuze Onderzoek te plannen en uw kind de beste start te geven op weg naar een veelbelovende toekomst.

Kies voor een Studiekeuze Onderzoek bij Talentmove:

Gecertificeerde psychologen NIP

Persoonlijke aanpak

Diepgaand inzicht

Studiekeuze met impact