Bereik nieuwe hoogten…
…in analytisch inzicht

Wat is de RANRA?

De RANRA (Rust Advanced Numerical Reasoning Appraisal) is ontworpen om het vermogen van een kandidaat om “wiskundige informatie onder druk te begrijpen en toe te passen”. Dit is een competentie die nodig is voor verschillende technische banen – vooral uitvoerende of senior (management) posities. De RANRA-test gebruikt numeriek redeneren om kritisch denken te testen, in tegenstelling tot andere numerieke redenering beoordelingen die meer lijken op toegepaste wiskunde tests. Deze numerieke redenering beoordeling kijkt naar vaardigheden rond probleemoplossing en besluitvorming, deductie en analyse.

Er zijn twee secties, Vergelijking van Hoeveelheden die data vergelijkt en Voldoende Informatie die specifieke informatie geeft die een specifieke antwoordcombinatie nodig heeft.  De test bestaat uit verschillende soorten vragen, waaronder dataverwerking, redenering en interpretatie. De vragen zijn ontworpen om een breed scala aan numerieke vaardigheden te testen, van basisrekenvaardigheden tot meer complexe probleemoplossende vaardigheden.

De RANRA-test gaat dus verder dan het meten van eenvoudige numerieke vaardigheden. Dit gerenommeerde instrument meet dan op een effectieve wijze de mentale capaciteit om complexe numerieke en kwantitatieve concepten te begrijpen.

Voordelen RANRA:

  • Helpt bij het identificeren van kandidaten met sterke numerieke redeneervaardigheden (essentieel voor bepaalde rollen!).
  • Geeft waardevolle inzichten in de manier waarop een individu problemen benadert en oplost, wat kan helpen bij het beoordelen van hun potentieel voor toekomstige groei en ontwikkeling.
  • Helpt bij het identificeren van gebieden waar extra training of ontwikkeling nodig kan zijn.

Voorbeeldrapport

Download voorbeeld RANRA rapport

Doe de RANRA bij TalentMove!

Geïnteresseerd in het gebruik van RANRA? Meer inzicht verwerven in de numerieke redeneervaardigheden van uw werknemer of team te beoordelen? RANRA ondersteund bij het bouwen van capabele en competente teams. Let op: RANRA is alleen beschikbaar in het Engels.