De weg naar succes …
… Laat uw werknemers excelleren met TalentMove

Bent u op zoek naar de sleutel tot succes om het volledige potentieel uit uw medewerkers te krijgen? Wilt u verzuim tot een minimum beperken en de toekomst van uw organisatie vormgeven door het aantrekken van uitzonderlijk talent?
De aanpak van TalentMove is uniek en gaan we verder dan de traditionele HR-praktijken. In onze aanpak brengen we drie krachtige instrumenten samen die de drijvende kracht zijn om het beste uit uw werknemers naar boven te halen.

TalentLens Golden Personality

“De persoonlijkheid van uw medewerkers vormt de basis voor excellentie.”

Het begrijpen van de persoonlijkheid van uw weknemers is cruciaal voor effectief leiderschap en personeelsbeheer. Met TalentLens Golden Personality krijgt u diepgaande inzichten in de persoonlijkheid van uw teamleden. Deze tool helpt u om de sterke punten en ontwikkelingsgebieden van individuele medewerkers te identificeren, waardoor u uw team beter kunt sturen, motiveren en ontwikkelen. Door gebruik te maken van de Golden Personality-methode kunt u ook de juiste persoon voor de juiste functie vinden, waardoor de productiviteit en tevredenheid van medewerkers toenemen.

Watson Glaser III Kritisch Denken

“Kritisch denken is de kern van innovatie en probleemoplossing.“

Kritisch denken is een vaardigheid die in elke organisatie van onschatbare waarde is. Met Watson Glaser III kunt u de kritische denkvaardigheden van uw medewerkers evalueren en verbeteren. Deze tool meet het vermogen om complexe problemen op te lossen, beslissingen te nemen op basis van feiten en argumenten, en strategische denkvaardigheden te ontwikkelen. Door de kritische denkvaardigheden van uw team te versterken, kunnen ze effectiever problemen oplossen, beslissingen nemen en innovatieve oplossingen vinden.

De Rust Advanced Numerical Reasoning Appraisal (RANRA)

“Numerieke geletterdheid is cruciaal in het moderne zakelijke landschap.“

Numerieke geletterdheid is een essentiële competentie in veel bedrijfstakken, en RANRA is de ultieme tool om de numerieke vaardigheden van uw medewerkers te meten en te verbeteren. Of het nu gaat om financiële analyses, gegevensinterpretatie of budgetbeheer, RANRA biedt inzichten in het numerieke vermogen van uw team. Door de numerieke geletterdheid te vergroten, kunt u de nauwkeurigheid van besluitvorming verbeteren, risico’s verminderen en efficiëntie stimuleren.

De voordelen van onze methodiek:

  • Verhoogde Productiviteit: Omze methode helpt u om het potentieel van uw medewerkers volledig te benutten, wat leidt tot verbeterde prestaties en productiviteit.
  • Verlaagd Verzuim: Door medewerkers effectiever te managen en hun vaardigheden te verbeteren kunt u het verzuim binnen uw organisatie verminderen.
  • Aantrekken van Top Talent: Het identificeren van de juiste persoon voor de juiste functie wordt eenvoudiger met onze persoonlijkheidsbeoordelingstool waardoor u top talent kunt aantrekken en behouden.
  • Beter besluitvormingsproces: Het ontwikkelen van kritisch denken en numerieke vaardigheden verbetert de kwaliteit van besluitvorming in uw organisatie.
  • Betere Work-Life balance: Door medewerkers te helpen hun sterke punten te ontdekken en te ontwikkelen, dragen we bij aan een positieve werkervaring en een gezonde balans tussen werk en privé.

 

Klaar om uw HR-processen te verbeteren en het beste uit uw medewerkers te halen? Neem contact op met TalentMove en ontdek hoe we samen kunnen werken aan de weg naar succes.