Intelligentieonderzoek - TalenMove

Geen idee wat je later wil worden?
Past de gekozen vervolgstudie wel echt bij je?

Om het IQ (intelligentiequotiënt) te meten bij (jong) volwassenen gebruiken wij de WAIS-IV (Wechsler Adult Intelligence Scale). Dit onderzoek geeft inzicht in de sterke en zwakke punten in het cognitief functioneren en kan neuropsychologische stoornissen vaststellen. In het rapport vindt u het intelligentieniveau plus een IQ-score voor Verbaal Begrip, Perceptueel Redeneren, Werkgeheugen en Verwerkingssnelheid. De resultaten kunnen u helpen bij de keuze voor school, studie of beroep.

Geen idee wat je later wil worden? Past de gekozen vervolgstudie wel echt bij je? Als scholier of student kun je behoorlijk worstelen met je (gemaakte) studiekeuze. Welke vervolgopleiding past bij je drijfveren, talenten en persoonlijkheid? En welke competenties en capaciteiten heb je daarvoor nodig? Een verkeerde studiekeuze zorgt voor veel twijfels, kosten, tijdverlies en frustratie. Een onderzoek naar een passende opleiding is dan de oplossing. Hierdoor wordt het een stuk gemakkelijker om te kiezen voor de juiste studie.

Twijfel je aan je Beroepskeuze? Is het niet wat je ervan verwachtte? Naarmate je langer op een verkeerde werkplek zit, wordt je onvrede alsmaar groter, de stap om te stoppen moeilijker, je kansen op een andere baan kleiner en je vermogen voor omscholing is lastig. Je voelt dat je talent niet wordt aangesproken. Een verkeerde studie- of beroepskeuze kunnen je loopbaan negatief gaan bepalen. Waar doe je nu goed aan? Samen onderzoeken we welk beroep past bij jouw talenten en mogelijkheden, zodat je gelukkig wordt van je werk.

Kies voor een intelligentie, studie of beroepen traject bij Talentmove:

Test Schoolrichting, Studie & Beroepskeuze!

Beste Testinstrumenten voor IQ & Cognitieve Capaciteiten!

Gerenommeerde IQ Testen WAIS-IV!

Werkwijze conform NIP!