Business Coaching - TalentmoveJe weet de missie voor je onderneming…
… maar mis je je persoonlijke missie?

Veel ondernemers lopen soms vast met hun business. We zoeken met ondernemers naar hun persoonlijke missie. Gelddoelen geven beperkte energie. Wat ondernemers echt in beweging zet, is visie en missie. Door die opnieuw helder te krijgen en bij te stellen krijgen ondernemers meer focus en energie. En daarmee vaak betere bedrijfsresultaten. Voor een succesvol bedrijf is meer nodig dan marketing. Ondernemers bereiken hun doelen namelijk niet met een beperkte mindset. Soms zit het goed tegen en dit heeft impact ook op het persoonlijke en privé leven van de ondernemers. Er kan een mindset ontstaan uit angst, onzekerheid en weinig zelfvertrouwen. Ook kan de eigen relatie schade oplopen. Wij helpen ondernemers om een gezonde mindset en copingstrategie te ontwikkelen.

Ook kijken we naar de huidige strategie: wat werkt er wel en wat niet? In hoeverre is de markt veranderd en is er voldoende ingespeeld op kansen? We maken inzichtelijk wat er aan de strategie schort en stimuleren een duurzaam succes. Ondernemers leren nieuwe vaardigheden, krijgen een hoger energieniveau en ontwikkelen meer psychologische flexibiliteit om met veranderingen en tegenslag om te gaan. Resultaat is een meer bevredigend en creatief leven met betere productiviteit en flow, gezondheid, relatie(s) en hobby’s. Ondernemen levert je als ondernemer meer voldoening en een zingevend leven waarin jij het verschil maakt.

Onze Business Coaches

Mark Alves Neuropsycholoog Psychologen breda

Mark Alves

Business Coach

“Ik kan confronterend zijn. Ondernemers en cliënten waarderen mijn directe en confronterende aanpak. Soms is het nodig om iemand aan het werk te krijgen. Om dat zetje te geven, om een deur te openen of een ondernemer een spiegel voor te houden. Ik praat niet vanzelfsprekend met je mee, ik neem niet vanzelfsprekend jouw blik op de wereld over. Juist niet. Ik weet inmiddels uit ervaring dat cliënten het waarderen dat ze én uitgedaagd worden, én dat dat gebeurt in een rustige, veilige omgeving. Juist die combinatie spoort vaak aan tot het zetten van grote, soms moeilijke, stappen. Ik werkte in verschillende organisaties, zoals private equity, pensioenfondsen en ziekenhuizen. Vanuit mijn studie Neuropsychologie ben ik geïnteresseerd in hoe de stofjes in je hoofd bepalen hoe je je voelt én andersom. Ik kan confronterend zijn en praat niet vanzelfsprekend met je mee. Dat spoort vaak aan tot het zetten van grote, soms moeilijke, stappen.”

m.alves@talentmove.nl

Gerard Dikschei

Gerard Dikschei

Business Coach

“Mijn manier van werken is open, praktisch, direct en met humor. Ik kom naast de ondernemers staan en help deze in beweging komen. Ik ben scherp, daag uit en geef waardevolle feedback. Tot jouw ‘kern’ komen, je bewust maken van je talenten, je business en daarmee bijdragen aan meer zingeving en werkplezier. Resultaten volgen vanzelf. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Mijn stijl is oplossingsgericht en ben vaardig in de provocatieve coachingsvorm om mensen zelf in hun kracht te zetten.”

g.dikschei@talenmove.nl

Kies voor de Business Coaches van Talentmove:

Wij helpen je een gezonde mindset te ontwikkelen!

Wij stimuleren een duurzaam succes!

Wij geven inzichten in je persoonlijke / zakelijke balans!